Nauti ihanista teemajuhlista työpaikan vuosijuhlissa

Sisältyykö toimenkuvaasi työpaikallasi yrityksen juhlien järjestäminen? Jos kysymyksessä on vaikkapa yrityksen vuosijuhla, kannattaa juhlien järjestämiseen kiinnittää tavallista enemmän huomiota. Todennäköisesti et ole kuitenkaan kokonaan vastuussa juhlapäivän järjestämisestä työpaikallasi, vaan apunasi toimii ideoivista työtovereista koottu suunnittelu-/juhlakomitea.

Ideointipalaverissa jokaisen kannattaa tuoda ajatuksiaan esiin, esimerkiksi mitä yritys on toiminnassaan menneiden vuosien aikana saavuttanut, edustaako yritys edelleen samoja asioita ja minkä tyyppisistä ja ikäisistä henkilöistä työpaikan henkilöstö enimmäkseen koostuu. Muistathan, että juhlan ei tarvitse eikä pidäkään olla “kopio” yrityksen menneiden vuosien juhlatilaisuuksista. Jos oikean ja yrityksen liiketoimintaan sopivan idean avulla on yritys saatu menestymään, niin sitä todellakin kannattaa juhlia!

Juhlapäivän ajankohdan ja teeman lukkoon lyöminen

Ensimmäiseksi kannattaa ottaa joko perinteiset tai sähköiset kalenterit esiin ja varmistaa milloin juhla pidetään. Jos kysymyksessä on yrityksen vuosijuhla, perustamispäivä voisi olla sopiva ajankohta. Jos kyseinen päivä on keskellä viikkoa, olisiko seuraava, eli tuleva viikonloppu oikea ajankohta juhlimiseen. Seuraavaksi onkin sitten se tärkein, eli minkälainen on juhlien teema. Yrityksen vuosijuhlan omalla työpaikalla ei tarvitse olla jonkin yleisen kaavan mukainen, “kuiva ja virallinen.”

Ennen varsinaista ohjelmaa pitää päättää myös juhlan pitopaikka, esimerkiksi ravintola. Tapahtuman budjetti on hyvä lyödä lukkoon ja jos kysymys on vain henkilökunnan juhlista, niin listaa kutsuvieraiden osalta ei tällä kertaa tarvita.

Jos kysymyksessä on tunnettu keskisuuri tai kansainvälinen yritys, virallinen juhla järjestetään tietenkin erikseen. Budjetti pysyy aisoissa, jos isompiin juhliin valmistaudutaan ympäri vuoden ja tarvittaessa “turhia” kuluja voidaan etukäteen karsia. Lue seuraavasta, miten. Keskitytään tällä kertaa siis vain yrityksen henkilökunnan juhlien järjestämiseen oman työporukan kesken.

Teemajuhlat ovat nyt todella suosittuja

Jos henkilöstön kesken pidettävät juhlat päädytään järjestämään vaikka oman työpaikan juhlatilassa budjetin pienentämiseksi ja pitopalvelu tuo juhlat ja juomat, niin teemaan voi panostaa enemmän. Minkälainen juhla olisi juuri teidän työpaikkanne henkilöstön mieleen? Juhlatilaisuuksien asiantuntija partyking.fi -nettikauppa voisi tehokkaasti auttaa!

Tiesitkö, että [suosittu pohjoismainen partyking.fi]-nettitavaratalo suorastaan pursuaa juhlaideoita, jotka yritys jakaa mielellään kaikkien juhlaa suunnittelevien yritysten ja yksityisten kanssa. Tuotteita ja teemoja löytyy joka lähtöön! Verkkokaupan partyking.fi visiota jäljitellen “Fight Boredom”, eli taistele tylsyyttä vastaan.

Teeman aihe voi olla melkein mikä vain. Seuraavassa muutamia suosittuja teemoja:

  • Ulkoilmateema ( Jos juhlat sattuvat kesäaikaan)
  • Bling Bling -julkkisteema ( Näytä suosikkijulkkikseltasi)
  • Halloween -teema
  • Rikkaat ja menestyneet -teema ( Oman työpaikan menestys)
  • Hienostunut Kartano -teema
  • Vuosikymmenteema

Teemoja on olemassa vaikka mistä valita. Sopisiko yrityksen toimialaan, jokin tietty teema, jota voisi jalostaa eteenpäin. Tiesithän, että huikeita ideoita täynnä oleva verkkokauppa partyking.fi esittelee erilaisia tuotteita juhliin. Aina ei tule lähdettyä etelän lämpöön, niin miten olisi puhallettava jättikokoinen palmu kesäisiin työpaikan vuosijuhliin? Auringon paistaessa on kiva lämmitellä palmun alla.

Entäpä miten olisi silmiä hivelevän kauniit Flamingot-cocktailtikut juhlaviin drinkkeihin? Tai Champion-jääpalakone, jotta jääpalat eivät lopu juomista kesken? Miten olisi ilmapallot, mielenkiintoiset naamiaisasut tai vaikkapa ilmastointilaite työpaikan juhlatilaan kesähellettä keventämään? Kaikkea hauskaa ja mukavaa löytyy juhlaan kuin juhlaan kotiin ja työpaikalle. Ja vieläpä edulliseen hintaan!

Lyhyesti

Turvallisuuteen ja juhliin saapumiseen sekä sieltä poistumiseen on ennalta käsin tarpeen kiinnittää huomiota. Jos juhlissa tarjoillaan alkoholia, onko lähistöllä takseja kotiin pääsemiseksi? Jatkuvatko juhlat jossakin muualla ja niin poispäin. Valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty, joten mikäpä on juhlia kun kaikki tärkeä on kohdallaan ja juhlaväki paikalla! Suunnitelmien ollessa valmiit, mukavat juhlat voivat alkaa.

Viimeisimmät artikkelit

Bisnes

Kategoriat