Minkälainen on sinun liiketoimintastrategiasi?

Oletko juuri yrittäjyyden aloittanut tai jo pitkään jollakin alalla toiminut yrittäjä? Yrittäjyyden niksit ovat sinulla varmasti jo hyvin hallussa, mutta kertaus on aina eduksi yritystoimintaa aktiivisesti suorittaessa. Saman alan yrityksiä voi kotipaikkakunnalla tai lähipaikkakunnilla olla runsaasti, joten kestävän kilpailuaseman saaminen saattaa olla vaikeaa.

Kilpailuta lainasi kätevästi verkossa

Joskus toimivaan liiketoimintaan tarvitaan lisää resursseja, kuten uusia laitteita tai esimerkiksi lisää henkilöstöä. Yksinkertaisesti sanottuna, tarvitaan rahaa. Jos rahaa ei ole riittävästi omasta takaa, ota avuksi https://kredita.fi/ -palvelu, jonka avulla voit kätevästi kilpailuttaa lainasi netissä.

Oikeanlaina laina on edullinen, vakuudeton, matalakorkoinen ja helposti haettavissa verkossa. Tutustu ajan kanssa suosittuun https://kredita.fi/ -palveluun netissä ja kilpailuta elämäsi laina. Saat parhaat lainatarjoukset yhden vuorokauden aikana kätevästi sähköpostiisi, tutustut tarjouksiin ja hyödynnät juuri sen vaihtoehdon, joka on sopivin sinun yrityksesi tarpeisiin. Laina maksetaan muutamassa arkipäivässä tilillesi ja sitten vain suunnittelemaan miten laina hyödynnetään esimerkiksi yrityksen uusien laitteiden ja koneiden ostossa.

Tiesitkö, että Suomessa perustetaan vuosittain yli 20 000 yritystä? Kaikista yrityksistä ei milloinkaan tule toivottua “menestystarinaa” joko toimialasta tai valitusta liiketoimintastrategiasta johtuen. Suomessa on paljon aloja, joilla työtä riittää vuodesta toiseen, mutta huonosti valittu tai käytännön tasolla väärin toteutettu liiketoimintastrategia voi olla este menestykselle.

Mitä liiketoimintastrategialla tarkoitetaan?

Yleisesti liiketoimintastrategia tarkoittaa sellaista kilpailustrategiaa, jonka avulla yritys luo selkeän kilpailuedun muihin samalla alalla toimiviin yrityksiin verrattuna. Liiketoimintastrategian avulla määritellään kätevästi yrityksen peruslinja, eli säännöt joiden avulla kilpailuasema rakennetaan ja saadaan aikaan menestystä.

Liiketoimintastrategiaa voi tarkastellaan useammista lähtökohdista. Kilpailuetu on yksi tärkein lähtökohta, jonka lisäksi hahmotetaan yrityksen kohderyhmän tarpeita. Joskus puhutaan “liiketoiminnan kolmiodraamasta”, joka tarkoittaa asiakkaiden tarpeiden ja yrityksen osaamisen/tarjonnan välistä vuorovaikutussuhdetta. Lyhyesti sanottuna oikein valittu liiketoimintastrategia ylläpitää, saavuttaa ja vahvistaa yrityksen kilpailuetua.

Hyvä liiketoimintastrategia vastaa asiakkaiden kysymyksiin

Yrittäjänä tulet varmaan toisinaan pohtineeksi myös seuraavanlaisia asioita, kuten: “Miksi asiakkaat eivät osta meidän tuotteitamme, vaan jonkin toisen yrityksen tuotteita?” Tiesithän, että tuottavan myynnin saamiseksi on olemassa monia menestystekijöitä. Tunnetuimpia ovat erottautuminen kilpailijoista toimivien tuotteiden avulla sekä säännöllisten asiakassuhteiden luominen. Joko sinä olet huomannut hyvän liiketoimintastrategian hyödyt oman yrityksesi vuosituloksessa?

Bisnes

Viimeisimmät artikkelit

Bisnes

Kategoriat