Zoo.fi auttaa brändäämään kennelisi

Monet kennelit toimivat nykyään yrityspohjalta, joten myös niiden kohdalla kannattaa vakavasti harkita suosittua bisnesstrategiaa, ammattimaista brändäämistä! Onnistunut brändääminen auttaa nostamaan kennelisi menestykseen ja luo sen asiakkaille ja potentiaaliselle asiakkaalle mielikuvan kennelistä, jossa kasvatustoimintaa harjoitetaan koirien hyvinvointi ja terveys edellä. Näiden perusperiaatteiden toki pitääkin aina olla kaiken kasvatustoiminnan keskiössä, mutta onnistuneen brändäämisen kautta saat myös asiakkaasi uskomaan vahvaan visioosi eläinten hyvinvoinnin puolestapuhujana. Brändääminen ei ole tehtävä, joka on nopeasti pois alta hoidettu, vaan se vaatii pitkäaikaista ja pitkäjänteistä työtä. Zoo.fi voi auttaa kennelin pitäjää tässä haastavassa mutta perin antoisassa tehtävässä!

Brändää väreillä

Ammattimaisesti toimivan kennelin kannattaa luoda itselleen logo ja valita sille brändivärit. Sen kannattaa myös toimia aktiivisesti sosiaalisessa mediassa, joka tavoittaa nopeasti ja helposti suuren yleisön. Brändivärien kannattaa antaa näkyä sosiaalisen median kuvissa, jotta ne jäävät potentiaalisen asiakkaan mieleen ja muodostuvat kennelisi tavaramerkiksi. Esimerkiksi koirien pedit ja muut tarvikkeet kannattaa valita näissä väreissä. Suuri valikoima värikkäitä koiratarvikkeita löytyy Zoo.fi -verkkokaupasta.

Laadukas ravinto hyvinvoinnin perustana

Jotta kasvattamasi koirat ja niiden emot voisivat hyvin, tulee niille tarjota mahdollisimman laadukasta ja ikätarpeita vastaavaa ruokaa. Zoo.fi-verkkokaupasta löytyy laaja valikoima laadukasta koiranruokaa, jota on helppo tilata suurikin määrä kerralla. Näin kennelinpitäjä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, ja voi entistä paremmin keskittyä kennelin arkeen sekä kennelinsä brändäämiseen.

Sosiaalisessa mediassa kannattaa tuoda voimakkaasti esiin sitä, kuinka tärkeänä kennelin omistaja pitää laadukasta ravintoa. Tehokkaat sosiaalisen median kanavat ovat myös loistavia kanavia kuluttajien valistamiseen laadukkaan ravinnon hyödyistä valistamiseen. Voit postauksissasi kertoa millaista ruokaa koira tarvitsee voidakseen hyvin ja miten tarve vaihtelee koiran kasvaessa ja ikääntyessä. Voit jopa esitellä Zoo.fi:lta tilaamiasi laadukkaita koiranruokamerkkejä, joista kasvattisi pääsevät nauttimaan. Kauniit kuvat koiranpennuista ruoka-astioiden äärellä saavat helposti koiraihmisten sydämet sulamaan ja jäät heidän mieleensä kasvattajana, joka huolehtii koiristaan esimerkillisesti.

Ilahduta pennun uutta kotia

Voit myös varustaa jokaisen uuteen kotiin lähtevän kasvattamasi pennun pienellä laadukkaalla koiranruoka- ja tarvikepaketilla, jonka tarvikkeet löytyvät helposti Zoo.fi-verkkokaupasta. Paketin ei tarvitse maksaa paljon, mutta se ilahduttaa pennun uutta perhettä. Muista liittää mukaan myös selkeät pennunhoito-ohjeet sekä yhteystietosi ja kehotus ottaa yhteyttä, jos mikä tahansa mietityttää pennun ensikuukausina uudessa kodissa. Moni suosittu kasvattaja on myynyt useamman koiran samaan perheeseen, sillä tyytyväiset asiakkaat suosivat mielellään samaa tuttua ja turvallisen tuntuista kasvattajaa, kun on aika hankkia perheeseen jälleen uusi pentu.

Viimeisimmät artikkelit

Bisnes

Kategoriat