Aloita liiketoiminta ja kilpailuta lainavaihtoehdot

Liiketoiminnan voi helposti aloittaa ottamalla edullisen henkilökohtaisen lainan toiminnan käynnistämiseksi. Lainamarkkinoilla on tänä päivänä kymmeniä pankkeja ja rahoituslaitoksia, joiden välillä on vaikea tehdä valintoja. Tämä johtuu myös siitä, että lainatarjoukset usein vaikuttavat olevan toinen toistaan parempia, koska markkinoinnin avulla melkein mikä tahansa laina saadaan kuulostamaan parhaalta vaihtoehdolta.

Pankkien ja rahoituslaitoksien paljous on kuitenkin hyvä asia lainanhakijan näkökulmasta, ja vaihtoehtojen suuri määrä on avannut markkinaraon uudenlaisille lainanvertailupalveluille. Lainanvertailupalvelun avulla voit kilpailuttaa useita kymmeniä lainoja vain yhdellä hakemuksella. Itsenäinen lainojen vertailu ja kilpailuttaminen vaatisi paljon aikaa ja vaivannäköä, mutta lainojen vertailupalvelussa vertailu tapahtuu automaattisesti, tekoälysovelluksen avulla.

Tänä päivänä lainojen kilpailutus nopeasti onnistuu parhaiten vertailupalvelun avulla. Lainojen kilpailuttaminen vertailupalvelun avulla on aina kannattavaa, koska palvelu esittää sinulle selkeästi vertailtavien lainojen todelliset kulut ja koron. Saat tärkeimmät tiedot lainatarjouksesta, jotka vaikuttavat päätöksesi tekemiseen. Et ole siis pelkkien markkinointimateriaalien varassa, vaan faktat puhuvat puolestaan.

Miten lainojen vertaileminen tapahtuu?

Hakemusprosessi on kokonaisuudessaan yksinkertainen ja nopea. Sinulta kysytään joitakin tietoja, jotka koskevat työsuhdettasi, asumistasi, tulojasi ja menojasi ja aikaisemmin olemassa olevia lainoja. Hakemuksen täyttää nopeasti, mutta se kannattaa tehdä siitä huolimatta huolellisesti, sillä saat antamasi tietojen perusteella lainatarjouksia.

Aikoinaan kaikki luotot otettiin yleensä omasta kotipankista. Ihmiset olivat uskollisia pankeille ja luottivat, että oma pankki antaa aina parhaimman tarjouksen. Nykyään tilanne on kovin erilainen ja pankkeja sekä muita rahoituslaitoksia on Suomessakin markkinoilla jo kymmeniä. Tästä johtuen parhaimman vaihtoehdon löytäminen luottojen viidakosta on itsenäisesti hankalaa. Ei tietenkään mahdotonta, mutta vähintäänkin aikaa vievää, koska käytännössä sinun tulisi jättää erikseen hakemus jokaiselle luotonantajalle.

Haasteena on myös se, että luotonantajat eivät useinkaan markkinoinnissaan esitä ensimmäisenä luoton kokonaiskustannuksia, vaan ne selviävät vasta sopimusehtoja lukemalla. Kokonaiskustannuksilla tarkoitetaan lainan todellista vuosikorkoa, joka pitää sisällään kaikki lainaan liittyvät kustannukset. Vertailupalvelussa sen sijaan saat lainatarjoukset listattuna ja myös kulut esitetään sinulle selkeästi.

Viimeisimmät artikkelit

Bisnes

Kategoriat